Het uitkiezen van radiografisch speelgoed is leuk voor ouders en zeker ook voor kinderen, eigenlijk voor iedereen!
 1. Koop radiografisch bestuurbaar speelgoed bij betrouwbare winkels of webshops
 2. Denk na over het bestaande idee inzake het artikel dat je voor ogen hebt.
 3. Is het product geschikt voor de leeftijd van de gebruiker?
 4. Bedenk of het product geschikt is voor de omgeving waar deze gebruikt gaat worden.
 5. Waarom is het zo belangrijk dat alleen producten geleverd worden waarvan de reserveonderdelen ook beschikbaar / leverbaar zijn?
 6. Lees de uitleg in de productinformatie goed door, dit help je bepalen of het product je past.
 7. Garantietermijn is zeer belangrijk, maar leest de voorwaarde goed door al voor te bestellen omtrent de voorwaarde van deze garantie.
 8. Welke regels omtrent veiligheid zijn er en waarom wil je geen namaak artikelen.
 9. Wat zegt het prijsniveau over het product? Trap niet in prijzen die te goedkoop zijn om waar te zijn.
 10. Kun je de artikelen bekijken en is de retour en zicht garantie?
 11. Welke soorten accu’s zijn er en wat zijn de verschillen van deze accu’s.
 12. Is een product aan te passen of up te graden aan speciale wensen.

 

Denk na over uw bestaande idee;
Je heb een leuk product gezien en denk dat wil ik hebben of cadeau doen aan een ander maar denk nog even goed na over het volgende;
 
Is het product geschikt voor de leeftijd?
Vliegen is moeilijker en vergt meer hand-oog coördinatie dan een auto of een boot. De snel van een goede auto is heel leuk maar kan een nadeel zijn bij het besturen hiervan door de kleinere coureur. De schroeven van een bestuurbare boot draaien zeer snel en deze moeten natuurlijk niet in contact komen met ledematen. Ook is het goed om rekening te houden mar de grote van bijvoorbeeld de handen, je moet de afstandsbediening wel goed vast kunnen houden. Als het product te moeilijk te besturen is lever dit veel rustraties op en vaak komt het veilig gebruik ook in het gedrang. Denk hier goed over na! Veiligheid voorop!
 
Bedenk of het product geschikt is voor de omgeving waar deze gebruikt gaat worden;
Elk bestuurbaar product heeft voor en nadelen en is geschikt voor een bepaalde omgeving, ik doel hiermee op bet volgende;
Bijvoorbeeld; Een terrein auto is voor het zand en een weg auto voor op de weg maar er zijn drie verschillende types terreinauto; Monstertruck, Buggy en truggy met elk zijn eigen voor en nadelen.
Radiografische monstertruck; Hoog op de wielen dus geschikt voor mul zand en gras, gaat makkelijk over obstakels
Buggy’s liggen dichter bij de grond en zijn meer geschikt voor hard rijden en snelle bochten maken maar hebben kleinere wielen dus zitten eerder vast/
Truggy ’s zitten hier tussen in, grote banden en wat lager op de wielen zodat ze minder snel omvallen als je op hoge snelheid een scherpe bocht maakt.
Dit geld ook voor radiografische vliegtuigen, drones en helikopters; is er een plek om rustig en veilig te vliegen. Drones en helicopters kunnen makkelijk in de tuin waartegen een vliegtuig een grasveld nodig heeft.
Voor boten geld dat hoe groter de boot hoe beter deze tegen golven kan. Er zijn ook boten welke van zich zelf kunnen omdraaien dit is natuurlijk makkelijk en beter voor kinderen want een ongelukje zit in een klein hoekje tenslotte.
 
Waarom is het zo belangrijk dat alleen producten geleverd worden waarvan de reserveonderdelen ook beschikbaar / leverbaar zijn?
Veel van ons assortiment radiografisch speelgoed word gebruikt door kinderen en dan kan er wel eens wat mis gaan, trouwens veel dit is zeker ook het geval voor volwassen… Dan is het goed om te weten dat bij www.twr-trading.nl u niet alleen het leukste speelgoed vind maar ook alle onderdelen voor modelbouw voor als er een keer wat mis gaat.
 
Lees de uitleg in de productinformatie goed door, dit help je bepalen of het product je past.
Het is belangrijk om de uitleg over het bestuurbare speelgoed goed door te lezen, zo kun u er achter komen wat U kunt verwachten van het product en welk niveau of toepassing het radiografische speelgoed het meest voor geschikt is.
 
Garantietermijn is zeer belangrijk, maar leest de voorwaarde goed door al voor te bestellen omtrent de voorwaarde van deze garantie.
Het is goed om te weten hoe lang en onder welke beperkingen de garantie geld. Bij www.twr-trading.nl is de standaard garantietermijn 1 jaar. Als je een ongeluk heb gehad of als onderdelen door slijtage kapot gaan valt dit niet onder de garantie maar U kunt wel bij ons terecht voor advies en alle onderdelen.
 
Welke regels omtrent veiligheid zijn er en waarom wil je geen namaak artikelen.
Onderstaand filmpje geeft uitleg over veiligheid en andere belangrijke zaken.

 
Wat zegt het prijsniveau over het product? Trap niet in prijzen die te goedkoop zijn om waar te zijn.
Goedkoop kan duurkoop zijn. Bijvoorbeeld als je producten in het buitenland koop, vaak goedkoper maar er moet nog wel invoerrechten betaald worden en je kun voor garantie ook nergens terecht. Het is belangrijk om na te gaan met wie je zaken doet zeker op het internet. Heeft de site een Kamer van koophandel nummer en BTW nummer? Is deze goed te bereiken via telefoon en mail? Welke algemene voorwaarden staan er op de site en welke rechten heb je hierdoor? Gelukkig kunt U al deze informatie vinden op de startpagina van twr-trading waar het duidelijk staan zoals dat hoort.
 
Kun je de artikelen bekijken en is de retour en zichtgarantie?
Als je een product via het internet besteld dan is het altijd een beetje onzeker hoe het er in het echt uit ziet. Daarom is het belangrijk dat je het thuis kan bekijken en mocht je het niet aan de verwachtingen voldoen retour sturen. Dit is zonder meer belangrijk en geeft zekerheid. Bij twr-trading.nl hebben wij daarom een retour en zicht garantie.
 
Welke soorten accu’s zijn er en wat zijn de verschillen van deze accu’s.
Bij het kiezen van het juiste product is het belangrijk dat U ook even nadenkt over de accu. Er zijn verschillende soorten accu’s met verschillende eigenschappen;
-Lood accu’s; standaard en zeer stevig geschikt voor alle types radiografische producten
-LiPo accu’s; zijn krachtiger maar gevoeliger bij vallen of geheel leeg trekken, hier kunnen ze niet tegen.
Er zijn nog wat andere varianten maar deze hangen tegen de twee boven genoemde groepen aan.
 
Is een product aan te passen of up te graden aan speciale wensen.
Naast accu’s is het soms ook mogelijk om betere af andere onderdelen voor uw product te krijgen. Zoals aluminium onderdelen of een sterkere motor / regelaar, dit is belangrijk als u wilt doorgroeien in het gebruik van het product.
 
Met vriendelijke groet,
Twr-trading.nl
Tom Rinkes