“Al 20 jaar De leukste webwinkel in radiografisch speelgoed op het web”

Königstiger Henschelturm 1:16 Standard Line IR/BB

E-mailadres
"Schitterende radiografische tank"
Königstiger Henschelturm 1 op 16 Standard Line IR BB 02
Konigstiger Henschelturm 1 op 16 Standard Line IR BB www.twr-trading.nl 01
Konigstiger Henschelturm 1 op 16 Standard Line IR BB www.twr-trading.nl 03
Konigstiger Henschelturm 1 op 16 Standard Line IR BB www.twr-trading.nl 04
Konigstiger Henschelturm 1 op 16 Standard Line IR BB www.twr-trading.nl 05
Konigstiger Henschelturm 1 op 16 Standard Line IR BB www.twr-trading.nl 06
Konigstiger Henschelturm 1 op 16 Standard Line IR BB www.twr-trading.nl 07
Konigstiger Henschelturm 1 op 16 Standard Line IR BB www.twr-trading.nl 08
Konigstiger Henschelturm 1 op 16 Standard Line IR BB www.twr-trading.nl 09
Beschrijving

Beschrijving

De Panzerkampfwagen VI, beter bekend als de Tiger II of King Tiger, was een verbeterde versie van de Tiger zware tank. Het werd beschouwd als de beste tank van de Wehrmacht in de Tweede Wereldoorlog.

Het 8,8 cm kanon gaf de King Tiger een enorme vuurkracht. De eerste 50 exemplaren ontvingen de door Porsche ontwikkelde turret, voordat alleen de smalle turret van Henschel werd geïnstalleerd.

Deze is een natuurgetrouwe replica op schaal 1:16. RTR - klaar voor gebruik.

De tank heeft ook een rook- en geluidsfunctie. De schietfunctie wordt uitgevoerd met behulp van de joystick en drukknop en schiet 6 mm BB harde plastic projectielen tot 15m. Daarnaast heeft het model een infrarood gevechtsmodule, wat een duel mogelijk maakt met andere tanks. Wanneer de tank rechtstreeks wordt geraakt door een vijandelijke tank, schudt de tank, waardoor een treffer wordt gesimuleerd.

Het model wordt aangedreven door 2 krachtige motoren, die uw kracht via een meertraps kunststof tandwieloverbrenging naar de aandrijfwielen overbrengen. De versnellingsbak is aan de binnenzijde ingekapseld (afgedekt). Alle wielen op het chassis zijn met metalen swingarmen aan het chassis verbonden en gedempt. Het kanon kan omhoog en omlaag worden gebracht en alle bedieningsfuncties zijn proportioneel. Dit trouwe model met zijn camouflage-afwerking doet op geen enkele manier onder voor de echte tank. Het model heeft ook een verlichtingssysteem en de volledige leveringsomvang komt overeen met de laatste stand van de techniek. De elektronica is up to date 7.0 en vanaf heden leveren wij alle modellen met een moderne LiPo accu met 1800mAh en 7.4V. Een geschikte LiPo-oplader is ook inbegrepen in de set.

Het model is voor het inpakken gecontroleerd op functionaliteit en er wordt een functioneel logboek bij het model gevoegd. De levering vindt plaats in een op maat gemaakte piepschuimkern en wij leveren gratis een massief echt houten kist in natuurlijke kleur Het model is voor het inpakken gecontroleerd op functionaliteit en er wordt een functielogboek bijgeleverd.

Hoogtepunten: Superschaaloptiek - zeer gedetailleerd uiterlijk als blikvanger Nieuwste elektronica TK 7.0 - alle componenten zijn state-of-the-art Infrarood gevechtssysteem - voor spannende duels met andere modellen uit ons assortiment Andere mogelijkheden: 2,4 GHz controlesysteem Twee krachtige elektromotoren Meertraps tandwieloverbrenging voor een perfecte krachtoverbrenging naar de kettingen Krachtige 7.4V Li-Ion-aandrijf accu met 1800mAh en Tamiya-aansluiting 220V-oplader met 850mAh-uitgang en balancer-aansluiting Veel hulpstukken en accessoires inbegrepen zoals chauffeursfiguur, kettingen, machinegeweer, enz. Schakelbare geluiden via de geluidsmodule zoals machinegeweergeluid, schotfunctie en rijgeluiden Schietfunctie: 6 mm BB harde plastic kogels

Rookfunctie: gebruik van rookolie (let op de vulhoeveelheid)

Technische specificaties: Schaal: 1:16 Totale lengte: 650 mm Lengte zonder pistool: 460 mm Breedte: 240 mm Hoogte: 190 mm Gewicht: 2729g (zonder accu) Kleur: Camo wielen: kunststof Kettingen: kunststof Onderste romp: kunststof Toren: kunststof Draaikrans: 360° Uitrusting: plastic Versie: RTR Reistijd: ca. 12-15 minuten Elektronica: TK 7.0 Afmetingen batterijcompartiment: 135 x 45 x 24 mm Batterij: Li-Ion, 2S 7.4V 1800mAh 25C Tamiya-connector, 70x37x19mm, 93g Afstandsbediening: 2,4 GHz Oplader 2S LiPo / 220V 850mAh uitgang Oplaadtijd: ongeveer 2 uur Leveringsomvang: tank Afstandsbediening 2,4 GHz batterijpakket oplader Munitie 6 mm BB rook vloeistof sticker aanbouwdelen figuur Gebruiksaanwijzing DE/EN Benodigde accessoires: 6x AA batterijen voor de afstandsbediening Belangrijke notitie:

Let op: De houten kist is een bonus en geeft geen recht op een klacht bij eventuele uitwendige schade aan de echte houten kist.

Beoordelingen

Er zijn geen nog geen recensies voor dit artikel.

12 TIPS voor het kopen van radiografisch speelgoed

WHATSAPP

06-12999639

Wij appen terug op werkdagen
tussen 07:00 en 20.00.
Liever bellen of mailen?
Neem contact met ons op >