Radiografische tractor met aanhanger

E-mailadres
"Radiografisch bestuurbare tractor met aanhanger EN verlichting!"
Radiografische tractor met aanhangerRadiografische tractor met aanhanger
Radiografische tractor met aanhanger
22601 Radiografische traktor met aanhanger twr-trading.nl 02
22601 Radiografische traktor met aanhanger twr-trading.nl 03
22601 Radiografische traktor met aanhanger twr-trading.nl 04
22601 Radiografische traktor met aanhanger twr-trading.nl 05
22601 Radiografische traktor met aanhanger twr-trading.nl 06
22601 Radiografische traktor met aanhanger twr-trading.nl 07
22601 Radiografische traktor met aanhanger twr-trading.nl 08
22601 Radiografische traktor met aanhanger twr-trading.nl 010
Beschrijving

Omschrijving:

Het vervoeren van vee met een grote aanhangwagen kan nu zowel binnen als buiten vakkundig worden nagebootst met behulp van de afstandsbediening. De RC-tractor op schaal 1:24 met koe-accessoire, geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar, zal de kinderogen laten sprankelen. Boeren is echt leuk!

Spelenderwijs leren: De grote transporter is multifunctioneel inzetbaar. Naast vee, dat via de achterste laadklep opklimt en tijdens het rijden wordt beschermd, kan er ook ander materiaal vanaf de zijkant worden geladen als het veiligheidsrooster aan de bovenzijde eenvoudig wordt verwijderd.

De tractor als tractor brengt met behulp van de besturing alles van A naar B. Naast een tactiele ervaring doet uw kind zijn eerste ervaring op met modelbouwtechniek. Afgeronde randen zorgen ervoor dat spelen altijd veilig is. Dankzij de demofunctie die met één druk op de knop via de afstandsbediening wordt geactiveerd, kunnen de rijvaardigheden van de landbouwmachine ook zonder eigen tussenkomst duidelijk worden gedemonstreerd. Via de trekhaak kunnen zelfs andere auto's worden gekoppeld, wat voor nog meer inventiviteit tijdens het spelen zorgt.

De radiografisch bestuurbare speelgoedtractor is een echte blikvanger door het opvallende rood en wit, maar ook door de kleinere LED-verlichting aan de voorkant, boven- en onderkant. Wanneer ze via de afstandsbediening worden ingeschakeld, lichten ze permanent op tijdens het vooruitrijden; Ze knipperen in de achteruitversnelling. De trekker kenmerkt zich door twee extra brede achterwielen. De besturing werkt via de iets kleinere voorwielen. De banden met opvallende profielgroeven zijn gemaakt van zacht rubber, dat dankzij extra tractiecontrole altijd voor de beste grip op de ondergrond zorgt. Zoals gebruikelijk bij moderne landbouwmachines symboliseert de gesloten bestuurderscabine een effectieve bescherming tegen stof, lawaai en hitte. Binnenin zie je details zoals stoelen, stuur en joystick. Aan de buitenkant zijn er treden met een handgreep en voorgestelde achteruitkijkspiegels. Rechts van de cabine is een klassieke tractoruitlaat nagebootst.

Het RTR-pakket (Ready-to-Run) bevat alles wat u nodig heeft om aan de slag te gaan, behalve de standaard huishoudbatterijen AA: de Li-Ion-accu maakt lange bedrijfstijden tot 30 minuten mogelijk. Met de USB-oplaadkabel laad je gemakkelijk je accun op tijdens pauzes in het spel. Dankzij de storingsvrije 2,4 GHz afstandsbediening kun je ook met vrienden en verschillende modellen parallel spelen - RC-tractor met veetransportaanhanger.

Op afstand bestuurbare functies:
Vooruit achteruit
Links rechts
Licht aan/uit
Demofunctie aan/uit

Bovendien handmatig instelbaar:
Kantel de aanhanger in meerdere stappen en ontkoppel hem
Trailer zijdelings openen/sluiten
Verwijder/plaats het rooster
Laadklep openen/sluiten
Hoogte van de aanhangerkoppeling aanpassen

Hoogtepunten:
Multifunctionele transporter: Vee, maar ook andere materialen kunnen van A naar B worden vervoerd - inclusief koe als accessoire
Lange speelduur tot 30 minuten: ononderbroken speelplezier met veelzijdige speelmogelijkheden
Echte rubberen banden met opvallende profielgroeven: met extra tractiecontrole zorgen ze altijd voor de beste grip op de ondergrond

Andere mogelijkheden:
RTR-pakket (Ready-to-Run) inclusief afstandsbediening, accu en oplader
Aanhangwagenkoppeling in hoogte verstelbaar
Demofunctie met één druk op de knop
LED-verlichting aan de bovenvoorzijde en ondervoorzijde in wit
Handmatig trimmen voor het behouden van de rijstrook mogelijk
Kindvriendelijke, probleemloze afstandsbediening
Veilig in gebruik dankzij afgeronde randen

 

Beoordelingen

Er zijn geen nog geen recensies voor dit artikel.