The Flying Bulls EC135 PRO Brushless 6-Kanal 352mm Helikopter 6G RTF

E-mailadres
"Onze EC-135 is een gelicenseerde superschaalreplica op schaal 1:32 met origineel Flying Bulls-lakwerk"
The Flying Bulls EC135 PRO Brushless 6-Kanal 352mm Helikopter 6G RTFThe Flying Bulls EC135 PRO Brushless 6-Kanal 352mm Helikopter 6G RTF
Met verzending GRATIS vanaf 50€! voor 0,00 €
265,00 €
met bezorging
The Flying Bulls EC135 PRO Brushless 6-Kanal 352mm Helikopter 6G RTF
The Flying Bulls EC135 PRO Brushless 6-Kanal 352mm Helikopter 6G RTF
The Flying Bulls EC135 PRO Brushless 6-Kanal 352mm Helikopter 6G RTF
The Flying Bulls EC135 PRO Brushless 6-Kanal 352mm Helikopter 6G RTF
The Flying Bulls EC135 PRO Brushless 6-Kanal 352mm Helikopter 6G RTF
The Flying Bulls EC135 PRO Brushless 6-Kanal 352mm Helikopter 6G RTF
The Flying Bulls EC135 PRO Brushless 6-Kanal 352mm Helikopter 6G RTF
Beschrijving

De EC-135 van de “Flying Bulls” is gebouwd in 2006 en heeft de registratie OE-XFB. De helikopter is ongeveer tien meter lang; wordt aangedreven door twee Turbomeca-turbines met een systeemvermogen van 2 x 643 pk.

De maximumsnelheid bedraagt ​​ongeveer 290 km/u met een serviceplafond van 6.100 meter. De EC-135 is goedgekeurd voor maximaal zes personen (één piloot, vijf passagiers).

Onze EC-135 is een gelicentieerde superschaalreplica op schaal 1:32 met origineel Flying Bulls-lakwerk. Het model doet op geen enkele manier onder voor het origineel - zelfs de afzonderlijke klinknagels van de cabine, die is gemaakt van massief plastic, zijn zichtbaar. Deze helikopter beschikt over LED-verlichting aan de voor-, onder- en achterkant, wat niet alleen het indrukwekkende uiterlijk afrondt en het vliegen in de schemering mogelijk maakt, maar ook informatie geeft over de betreffende vluchtstatus en de spanning van de vliegaccu: de LED gaat bijvoorbeeld aan knippert en is rood, de spanning is te laag.

Hierdoor weet de piloot meteen dat hij beter aan de terugvlucht kan beginnen om op te laden. Het bijzondere hoogtepunt van de accu: er is een ingebouwde USB-oplaadaansluiting, die eenvoudig wordt aangesloten op de meegeleverde USB-kabel. De vliegtijd bedraagt ​​ongeveer 8-10 minuten met een volle batterij.

Dankzij hoogwaardige elektronica waaronder autostart en autolanding is het vlieggedrag goedaardig en is de helikopter ondanks de meerbladige rotorkop geschikt voor beginners.De hoogwaardige 2,4GHz zender, die goed in de hand, heeft de mogelijkheid om verschillende vliegfasen vooraf te selecteren (van beginner tot gevorderd), ergonomische zendersticks en de mogelijkheid om over te schakelen van Mode 2 (zoals geleverd) naar Mode 1.

Daarnaast biedt de EC-135 de mogelijkheid om met een druk op de knop overschakelen naar omgekeerde vlucht vanaf een veiligheidshoogte van ongeveer negen meter. Om voldoende vermogen te leveren voor dergelijke vliegmanoeuvres is de superschaalhelikopter uitgerust met twee krachtige borstelloze motoren (voor/achter). Andere kenmerken zijn onder meer automatisch hoogtebehoud met behulp van verschillende optische en elektronische sensoren.

Het model wordt geleverd als RTF-versie (Ready-to-Fly), dat wil zeggen dat alle componenten - behalve de standaard huishoudbatterijen voor de afstandsbediening - al in het pakket zitten en dat de helikopter na het opladen van de batterij direct kan worden gestart.

Hoogtepunten:
Optiek op superschaal: het Flying Bulls-licentiemodel
Vliegmanoeuvres zoals professionele piloten: automatische, gestabiliseerde omgekeerde vlucht mogelijk met één druk op de knop
Voldoende krachtreserves in elke situatie: dankzij de 4-bladige rotorkop zoals het origineel inclusief krachtige dubbele borstelloze aandrijving (voor/achter)

Andere mogelijkheden:
Automatisch opstijgen en landen met één druk op de knop
Sensoren (optisch en elektronisch) voor stilte. gestabiliseerde vlucht
Gedetailleerde romp met veel schaalbevestigingen zoals het origineel
Aluminium tuimelschijf

Meshouders, mixerarmen en schakels gemaakt van hoogwaardig composietmateriaal
Intelligente 1200mAh 7,4V LiPo-batterij inclusief oplaadaansluiting, LiPo-checker en 5V-uitgang voor extra optionele accessoires zoals camera of landingsverlichting
Hoogwaardige zender met veel functies en in een ergonomische vorm (gamepad voor eenvoudige bediening, zelfs voor onervaren piloten
Overschakelen van Mode-2 (gas links) naar Mode-1 (gas rechts) mogelijk
Gyro-kalibratie in elke modus mogelijk via de zender voor nog stabieler zweven
Automatisch hoogtebehoud via elektronica en sensoren
Voorselectiemogelijkheid voor verschillende vliegfasen van beginner tot gevorderd (geschikt voor binnen- en buitengebruik bij lichte wind)

Technische data:
Schaal: 1:32
Romplengte: 352 mm
Romphoogte: 120 mm
Rotordiameter: 330 mm
Diameter staartrotor: 70 mm
Hoofdmotor: 2507 borstelloos
Achtermotor: 1204 borstelloos
Hoofdmateriaal: hoogwaardig kunststof
Gewicht klaar om te vliegen: 283 g
Servo's: 3 microservo's / tuimelschijf
Afstandsbediening: 2,4 GHz, 6-kanaals, Modus 2 en Modus 1
Bereik: ca. 50-80m

Accu: LiPo 2S 7,4V 1200mAh, harde hoes met geïntegreerde stekker en USB-poort voor opladen, 75x35x28mm, 79g; met ingebouwde aan/uit-schakelaar en 5V-uitgang voor bijvoorbeeld extra camera of landingsverlichting
Vliegtijd: 8-10min
Oplader: USB-kabel
Oplaadtijd: ca. 60-90min

Leveringsomvang:
Model
Afstandsbediening
batterijpakket
USB-oplaadkabel
Vervangende rotorbladen
Gebruiksaanwijzing DE/EN

Benodigde accessoires:
4x 1,5V AA Mignon-batterijen voor de afstandsbediening

Beoordelingen

Er zijn geen nog geen recensies voor dit artikel.