“Al 20 jaar De leukste webwinkel in radiografisch speelgoed op het web”

Tiger I 1:16 Standard Line IR/BB

E-mailadres
"Mooie Tiger 1 tank!"
radiografische Tiger 1 tank - www.twr-trading.nl 01
radiografische Tiger 1 tank - www.twr-trading.nl 02
radiografische Tiger 1 tank - www.twr-trading.nl 03
radiografische Tiger 1 tank - www.twr-trading.nl 04
radiografische Tiger 1 tank - www.twr-trading.nl 05
radiografische Tiger 1 tank - www.twr-trading.nl 06
radiografische Tiger 1 tank - www.twr-trading.nl 07
radiografische Tiger 1 tank - www.twr-trading.nl 08
radiografische Tiger 1 tank - www.twr-trading.nl 09
Beschrijving
De zware Panzerkampfwagen VI, ook wel Tiger I genoemd, werd van 1942 tot 1944 door de firma Henschel vervaardigd en vanaf de late zomer 1942 door de Wehrmacht gebruikt.
 
Vanwege zijn krachtige hoofdkanon en zijn hoge pantserbescherming was de Tiger een van de krachtigste tanks van de Tweede Wereldoorlog en gevreesd door alle tegenstanders.
 
Deze is een natuurgetrouwe replica op schaal 1:16. Dit is een RTR (Ready-to-Run) uitvoering in de nieuwste versie (Electronics TK 7.0) en is uitgevoerd met een ingekapseld metalen tandwiel en metalen achterbrug voor de wielen.
 
De tank heeft ook een rook- en geluidsfunctie. De levering vindt plaats in een hoogwaardige bedrukte doos met een bijpassende kern van piepschuim. Elke tank wordt voor levering getest op functionaliteit en volledigheid. Er zit een checklist bij. Ook inbegrepen in de leveringsomvang is een infrarood gevechtsmodule, die spannende duels mogelijk maakt met andere modellen
 
Bij een voltreffer met het infrarood machinegeweer "trilt" de treffertank en duidt dus op een treffer. De tank kan fijngevoelig worden bestuurd en het model maakt indruk met natuurgetrouwe geluiden en vele functies. Naast de infrarood gevechtsmodule heeft de Tiger ook een 6 mm BB-afvuursysteem via het hoofdkanon (kanon).
 
Alle functies kunnen volledig proportioneel worden geregeld. Via de zender kunnen vijf verschillende geluiden worden ingesteld. Functies: Vooruit achteruit Links rechts Toren omhoog/omlaag torenrotatie opnamefunctie: Rook & Geluid Infrarood afvuurmodule verlichting
 
Let op: De transportkist is een bonus (gratis onderdee) en geeft geen recht op klachten als de houten kist beschadigd is!
 
Hoogtepunten: Gedetailleerd model: hoge schaalgrootte door veel opzetstukken en accessoires Ingekapselde metalen tandwielen: voor een perfecte krachtoverbrenging van de krachtige motoren naar de kettingen Metalen tuimelaars op de rollen: zorgen voor meer stabiliteit en duurzaamheid van de aandrijving Andere mogelijkheden: Grote Li-Ion-accu voor langere rijtijden en constante prestaties Bijpassende Li-Ion / Li-Po oplader 220V inbegrepen Rookolie en 6 mm BB-kogels inbegrepen Modern 2,4 GHz besturingssysteem met veel extra functies Nieuwste elektronica (TK7.0)
 
Technische specificaties: Schaal: 1:16 Lengte met pistool: 520 mm Lengte zonder pistool: 390 mm Breedte: 230mm Hoogte: 190 mm Gewicht: 2547g zonder batterij Rijtijd: ca. 20 minuten Oplaadtijd: ongeveer 3 uur Rook en geluid (geluid veranderlijk) Ingekapseld metalen tandwiel Metalen armen/zwaaiarmen voor de wielen Infrarood gevechtsmodule Rookfunctie: gebruik van rookolie (let op de vulhoeveelheid!)
 
Batterij: Li-Ion 2S 7.4V 1800mAh, 93g, 68x37x22mm, Tamiya-connector Lader 2S LiPo / Li-Ion Lader Balancer met 850mAh Controle: 2,4 GHz Elektronica: TK 7.0 Leveringsomvang: Model volledig gemonteerd Afstandsbediening batterijpakket oplader Diverse bijlagen Gebruiksaanwijzing DE/EN Benodigde accessoires: 6x 1.5V Mignon AA batterijen voor de afstandsbediening

Beoordelingen

Er zijn geen nog geen recensies voor dit artikel.

12 TIPS voor het kopen van radiografisch speelgoed

WHATSAPP

06-12999639

Wij appen terug op werkdagen
tussen 07:00 en 20.00.
Liever bellen of mailen?
Neem contact met ons op >